Välkommen till Caroli Bygg & Design

 

”Från skiss till färdig konstruktion”

 

Caroli Bygg & Design arbetar för och tillsammans med våra kunder i en förtroendeskapande relation som är öppen och grundar sig på ömsesidig, yrkesmässig och individuell respekt.

 

Vi strävar mot att ständigt vara innovativa, ha spetskompetens – samt på ett personligt sätt skapa en harmonisk arbetsmiljö i en affärsverksamhet som är ekonomisk sund, transparent och har sikte på framtiden.

 

Vi utför ny-, om- och tillbyggnationer, tillverkar och monterar inredningar och snickerier.

Tillsammans med våra samarbetspartners, som vi har samma krav på som oss själva, har vi tillgång till flera olika hantverksgrupper för att våra projekt ska kunna utföras på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi säkerställer att våra arbeten utförs med högsta kvalitet och största engagemang.

 

Fördelen för dig som kund är att när du anlitar Caroli Bygg & Design behöver du bara enda en kontakt och ett avtal.

 

Alla våra samarbetspartners, underentreprenörer och leverantörer har F-skattsedel och branschbehörighet. Caroli Bygg & Design har en entreprenadförsäkring hos Trygg Hansa som omfattar både våra projekt och samarbetspartners, vilket är en trygghet såväl för dig som kund om något oväntat skulle inträffa.

 

Värdegrund

 

Caroli Bygg & Designs verksamhet bygger på våra kunders förtroende.

Vi håller vad vi lovar – hög kvalitet, tidsplaner och anlitar pålitliga samarbetspartners. Vi har kompetent personal som med stort engagemang, flexibilitet och lyhördhet skapar framgång. Vi utför arbeten enligt tidsplan, noggrant och med högsta kvalitet.

 

 Affärsidé

 

Caroli Bygg & Design skapar långsiktiga, trygga relationer, byggda på ömsesidigt förtroende genom traditionellt hållbart hantverk i modern tid.

 

Vision

 

Caroli Bygg & Design ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter. Vi ska vara den första våra kunder tänker på att rekommendera.

 

Vill du veta mer om vad våra kunder tycker om oss? Kicka här

CHRISTIAN CAROLI

Tel: +46702 70 30 77

E-post: info@carolibyggdesign.se

© 2013 Sonnie Ronald Gondwe